pronađen u blizini stadiona / Policija istražuje je li dron sa suzavcem trebao završiti na Maksimiru

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija

U policiji kažu kako je istraživanje u tijeku i da ne mogu govoriti o detaljima te da se ne zna kada će okončati rad na slučaju

18.5.2015.
14:05
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Zagrebačka policija i dalje istražuje je li bespilotna letjelica koja je u subotu pronađena u rasadniku Fakulteta šumarstva nosila suzavac koji je, po medijskim tvrdnjama, tijekom derbija Dinama i Hajduka trebao završiti na maksimirskom stadionu.

 "Istraživanje je u tijeku i za sada ne možemo govoriti o detaljima", odgovorili su u službi za odnose s javnošću zagrebačke policije. Dodaju i da je još uvijek nemoguće govoriti kada će policija okončati rad na slučaju, o kojem će, kako kažu, pravovremeno izvijestiti javnost.

Policija je, nakon što su mediji otkrili da je nedaleko stadiona u vrijeme derbija tzv. dron sa suzavcem zapeo za drvo i pao na tlo, potvrdila tek da je bespilotna letjelica u subotu oko 18,30 sati pronađena u Prilazu Slave Raškaj na Fakultetu šumarstva.

Dinamov direktor sigurnosti Krešimir Antolić izjavio je za Jutarnji list kako od policije očekuje da nakon očevida i potrebnih vještačenja izvjesti javnost o čemu se radi i da provede kriminalističko istraživanje o pozadini cijelog slučaja. Dodao je i da će zajedno s policijom i dalje raditi na sigurnosti i poduzimati sve potrebno da se navijači na stadionu osjećaju sigurno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo