za nas su prvaci! / Pokušajte se ne naježiti! Ovaj trenutak s dočeka najbolje oslikava što Hrvatska misli o fantastičnom uspjehu Vatrenih!

Image
Foto: Vijesti.hr

Možda i najupečatljiviji trenutak s dočeka je kad izbornik Dalić uvjerava navijače da su dali sve od sebe, a nikad ispunjeniji Trg uglas počne klicati 'Šampioni!'

17.7.2018.
16:16
Vijesti.hr
VOYO logo

Jučerašnji dan dugo će nam ostati u sjećanju. Hrvatska nogometna reprezentacija na veličanstven je način proslavila uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, na kojem je osvojila prvo srebro u povijesti.

Reprezentativci su u Zračnu luku Pleso sletjeli oko 16 sati, a zatim su se još pet sati vozili kroz grad i pozdravljali navijače koji su im skandirali i pjevali navijačke pjesme. Uslijedila je ludnica na nikad ispunjenijem Trgu bana Jelačića, na kojem se okupilo između 100 i 150 tisuća navijača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondje su Vatreni zapjevali s Mladenom Grdovićem i Markom PerkovićemThompsonom, a zatim se i svaki od igrača pojedinačno obratio publici. 

Osim igrača, navijačima se obratio i izbornik Zlatko Dalić. Posebno je upečatljiv trenutak u kojem Dalić govori: 'Nismo prvaci svijeta, ali smo viceprvaci! No vi ste prepoznali da smo mi dali sve od sebe, da su dečki dali sve od sebe!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom trenutku nikad ispunjenijim Trgom počelo se oriti 'Šampioni!', što najbolje oslikava što navijači misle! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo