BOKŠIĆ U ELEMENTU / 'Pokazat ćemo Mourinhu možda i nešto što ne zna o nogometu'

'To je velika stvar za nas, da jedan tako veliki trener dođe pogledati našu utakmicu', komentirao je Alen Bokšić dolazak trenera Reala na Maksimir poručivši Mourinhu da ćemo možda nešto i naučiti.

5.9.2012.
16:20
VOYO logo

Vijest o dolasku Josea Mourinha na maksimirski stadion, kako bi u petak pogledao kvalifikacijski obračun Hrvatske i Makedonije, brzinom munje proširila se medijskim prostorom. Svoj komentar dolaska uglednog gosta dao je, uz dozu smijeha, i pomoćnik izbornika Igora Štimca - Alen Bokšić.

"To je jedna velika stvar za nas, da jedan tako veliki trener dođe pogledati našu utakmicu. On sigurno ima svoje razloge zašto dolazi, jedan od njih je Luka Modrić. Drago nam je, nastojat ćemo i njemu pokazati da smo kvalitetna i dobra momčad, nastojat ćemo pokazati možda i nešto što on ne zna o nogometu tako da vidi... Drago nam je, imamo i na taj način nekakvu podrušku od tako eminentnog stručnjaka", rekao je najbliži Štimčev suradnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

PXL jose mourinho PXL jose mourinho

"Prije svega, meni osobno je jako drago što je Luka otišao u Real Madrid i što ima takvu pažnju od svog trenera i svog kluba. To će Luku sigurno motivirati još više koliko je god to moguće", dodao je Alen Bokšić, komentiravši i slab interes publike te formu napadača.

Pogledajte što je Alen Bokšić rekao o ovim temama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo