Pojet dobio otkaz dok je prenosio utakmicu!

Nebulozna odluka uprave engleskog drugoligaša Brajtona

24.6.2013.
13:04
VOYO logo

Menadžer Brajtona Gustavo Pojet više nije trener tog kluba. Ova vest možda ne zvuči tako čudno, da Urugvajac to nije saznao dok je radio kao stručni konsultant za BBC za vreme utakmice Kupa Konfederacija između Nigerije i Španije.

Naime, uprava engleskog drugoligaša je iz nepoznatog razloga na kraju sezone suspendovala Pojeta i njegovog asistenta Maurisija Tarika, kao i trenera prvog tima Čarlija Otveja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajski stručnjak je preuzeo "galebove" 2009. godine i vodio je klub sa dosta uspeha, pošto je izborio plasman u drugu ligu (Čempionšip), a prošle sezone je u jakoj konkurenciji zauzeo odlično četvrto mesto i izborio plej-of za Premijer ligu, ali je poražen od Kristal Palasa koji je kasnije izborio promociju u elitno društvo.

- Po onome šta sam mogao da pročitam u izjavi kluba, ja sam nezaposlen. Moja ideja je da se žalim na odluku i da vratim posao koji sam imao pre sat vremena. Da li oni žele da mi upropaste karijeru? Prerano je da komentarišem bilo šta, videću da u što kraćem roku rešim sve ovo. Mislim da sa sam prvi trener koji je otpušten za vreme emisije koja ide uživo i veoma sam iznenađen - rekao je zbunjeni Pojet po završetku prenosa utakmice sa Kupa konfederacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo