RUKOMETNA DRAMA U NIŠU / Pohotna konobarica 'silovala' jadnog Makedonca!

Image
Foto: Photos.com

Bizarna priča dolazi iz Niša. Naime, srpske su se djevojke toliko napalile na mlade Makedonce da su jednog od njih čak pokušala silovati sirotog navijača koji se navodno nije mogao sam obraniti.

25.1.2012.
16:01
Photos.com
VOYO logo

San svakog muškarca, mnogi će se složiti, jest odvući vrućeg komada u krevet, i to bez previše muke, večerica uz svijeće ili udvaranja. Ali kada žena poželi odvući muškarca u krevet... E to je već ostvarenje svake perverzije.

Ipak, nećete vjerovati, postoje i muškarci kojima to nije san... Takvi očito pretežito dolaze iz Makedonije i silno se boje pohotnih Srpkinja.

Naime, bizarna situacija dogodila se u Nišu gdje se odvija Europsko rukometno prvenstvo. Jednog sirotog Makedonca navodno je silovala konobarica koja ne prihvaća "NE" kao odgovor.

Priča ide ovako. Dva Makedonca obožavaju rukomet i kreću iz svoje Makedonije u Niš kako bi bodrili reprezentaciju. Budući da im nedostaje novaca, odlučili su prihvatiti poziv jedne konobarice iz Niša koja im je obećala smještaj i dobru zabavu s njezinim cimerima.

Svakom drugom muškarcu, pretpostavljamo, poziv na zabavu s cimericama bio bi dovoljno jasan znak što ona ustvari želi, no čedni Makedonci nisu slutili što ih čeka, a čekala ih je prava tortura.

Konobarica je navijača odvela u sobu gdje je s njim htjela provesti strastvenu noć, no on je to, čedan kakav jest - odbio. Opaka konobarica se nije htjela predati. O ne, bila je odlučna u tome da skine tog Makedonca i pokaže mu kako to rade domaće djevojke. Drama u sobi trajala je tri sata, a muškarac je zapomagao i zazivao 'upomoć'.

Tako je iz susjedne sobe dotrčao njegov prijatelj i spasio svog druga iz ruku te grozne, pohotne Srpkinje koja ga je samo htjela iskoristiti poput najobičnijeg seksualnog objekta.

Dečki (dečki malo sutra), odmah su napustili stan i vratili se kući, očito u strahu da ih opet neka konobarica ili možda čak njezine cimerice - ne pokušaju silovati. Možete samo zamisliti s kakvim su se traumama vratili u rodnu grudu gdje su svima prepričali što im se dogodilo. Siroti momci.

Makedonski novinari, koji sa sprdnjom prepričavaju ovu priču, pitaju se jesu li oni kao nacija toliko privlačni ili samo djevojke iz Niša ne prihvaćaju negativan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo