iznesen na nosilima / Pogledajte strašnu nesreću bivšeg vozača Formule 1 Marka Webbera

Image
Foto: Youtube

Bivši vozač Formule 1, 38-godišnji Mark Webber doživio je jezivu nesreću na posljednjoj utrci sezone u WEC prvenstvu izdržljivosti, no iz Porschea su priopćili kako je zdravstveno stanje Australca stabilno.

1.12.2014.
8:58
Youtube
VOYO logo

Na posljednjoj utrci WEC prvenstva izdržljivosti, najpoznatijem po 24-satnoj utrci u Le Mansu koja se održava u lipnju, tešku je nesreću doživio bivši vozač Formule 1 Mark Webber.

Na brazilskom Interlagosu Webber je svojedobno doživio nesreću vozeći za Formulu 1, a ovaj vikend to mu se dogodilo i u WEC-u. Na oštrom zavoju pri kraju staze došlo je do kontakta s Mateom Cressonijem u Ferrariju nakon čega se Webber pri velikoj brzini zabio u ogradu.

Njegov je Porsche bio smrskan, a nakon nekoliko se sekundi i zapalio, no djelatnici su ubrzo ugasili požar. Webber je sa staze iznesen na nosilima, ali pri svijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porsche je putem Twittera potvrdio da je njegovo zdravstveno stanje stabilno te da mu nisu ustanovljene teže tjelesne ozljede, no u svakom slučaju, nesreća je izgledala uistinu jezivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo