NEMOJTE PRAVITI PROBLEME / Pogledajte što je Gobac poručio navijačima

'Oni koji imaju karte će ući u dvoranu, a oni koji nemaju - sigurno neće ući u dvoranu. Oni koji nemaju karte, nemaju zašto dolaziti. Neka ne prave probleme ni organizatorima, ni nama', poručio je gazda hrvatskog rukometa.

26.1.2012.
17:34
VOYO logo

Ići ili ne ići u Beograd. To je pitanje koje si postavljaju oni najhrabriji među hrvatskim navijačima. Gledati Balića i društvo protiv Srbije u beogradskoj Areni, pred 20.000 domaćih pristaša, veliki je izazov, no incidenti iz Novog Sada pokazuju da bi takva vrsta avanture čak mogla biti vrlo opasna.

Većina organiziranih putovanja su već otkazana, možda će biti pojedinačnih izleta do Beograda, no sigurno je jedno - oni zainteresirani do ulaznica neće moći doći preko Hrvatskog rukometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ulaznica nemamo. Ono što smo imali podijelili smo sponzorima, a ostalo smo morali vratiti organizatorima nakon 'deadlinea'. Znači ulaznice za polufinale se mogu nabaviti isključivo kod organizatora. Ili na blagajni ili putem interneta", objasnio je predsjednik HRS-a Sandi Šola.

A što savjetovati navijačima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije na nama da poručujemo navijačima hoće li doći ili ne. Bilo kakav odgovor bio bi nezahvalan.  Reći nekome 'dođi', pa da mu se nešto desi", zaključio je Šola, a nešto rječiti po tom pitanju bio je  Zoran Gobac.

"Savez je imao 1.500 ulaznica tri mjeseca, a tvrtka koja ih je prodavala, uspjela je prodati samo 67 ulaznica. Prije mjesec dana, zbog slabog interesa, vratili smo karte Rukometnom savezu Srbije i EHF-u", objasnio je gazda hrvatskog rukometa priču oko ulaznica te poručio hrvatskim navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni koji imaju karte će ući u dvoranu, a oni koji nemaju - sigurno neće ući u dvoranu. To je demokratsko pravo svakoga navijača da sjedne na svoje mjesto. Oni koji nemaju karte, nemaju zašto dolaziti. Neka ne prave probleme ni organizatorima, ni nama. Neka u svojim gradovima organiziraju zajedničko gledanje, a mi ćemo na terenu, gdje smo najjači, napraviti ono što se od nas očekuje", zaključio je 'alfa i omega' hrvatske rukometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo