ovo nije lako ni gledati / Pogledajte šokantnu metodu kojom Mirko Filipović održava formu

Da posao MMA borca nije lagan, opće je poznata činjenica, no najnoviji video koji prikazuje što sve Mirko Filipović mora proći kako bi održao visoku fizičku spremu i izdržao najveće napore zaista nije lako ni gledati

24.2.2015.
11:47
VOYO logo

Najnoviji video iz radionice našeg najpoznatijeg borca Mirka Filipovića prikazuje nam šokantnu metodu kojom se Cro Cop služi kako bi se njegovo tijelo oporavilo nakon napora koje mora proći na treninzima.

Jedan od Mirkovih trenera, a ujedno i sparing partner Stipe Drviš, na Facebooku je podijelio video na kojem Mirko nakon odrađenog treninga ulazi u bačvu ispunjenu hladnom vodom.

"Zbog niza jakih treninga oporavak je jako važan, a jedna od najboljih varijanti oporavka je kroz hladnu vodu. To se radi odmah poslije treninga, a voda mora biti oko osam stupnjeva celzijusa. Treba provesti u bačvi pet minuta, a kod nekih treninga tri puta po dvije minute u ledenoj vodi uz dvije minute pauze kroz koje treba odraditi topli tuš. Temperatura za hladno je oko osam stupnjeva, a za topli tuš oko 35 i na taj način ubrzavamo protok krvi i oporavak", objasnio je član Cro Copova tima.

'Zimogrozni Mirko', kako ga Stipe naziva u videu, ovaj zadatak nije prihvatio s nimalo entuzijazma, a kada je ušao u vodu, nije izdržao ni dvadesetak sekundi.

Izašao je iz bačve i stisnuo se ogrtačem. Ipak, presudilo je nagovaranje njegova tima.

"Hajde Mirko, moraš to obaviti, pa to rade i nogometašići", provocirao ga je Stipe i probudio inat u Mirku.

"Nogometašići to rade?! E, pa ja ću onda prespavati unutra!", rekao je Cro Cop i nakon toga uspješno izvršio zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo