URNEBES NA STADIONU / Pogledajte šašavi navijački upad u Crnoj Gori

Image
Foto: Sceenshot

Iako je Budućnost na svom stadionu gubila 0:1 od Lovćena, navijači su samo čekali kraj susreta kako bi počeli slaviti naslov prvaka. Neki najžešći navijači ipak nisu mogli dočekati posljednji sučev zvižduk i napravili su pravi show na terenu.

1.6.2012.
11:37
Sceenshot
VOYO logo

Igrala se već 102. minuti utakmice (ne, nije bio u pitanju produžetak op.a.) kada je Budućnost zaradila slobodni udarac na vrhu suparničkog šesnaesterca. Situacija je bila pred golom iza kojega su se nalazili najžešći navijači podgoričkog kluba, spremni da ulete u teren nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

No, za dvojicu navijača to je bilo previše za čekati. Prvi je uletio na teren i zapalio baklju kojom je umalo zahvatio lice svog vlastitog igrača. Uz veliku podršku s tribine od svojih kolega, mladić je trčao među igračima sve dok ga osiguranje ipak nije uhvatilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj stranice, međutim, novi navijač je počeo svoj show. Pobjegao je osiguranju, zagrlio jednog igrača, te odgurnuo drugoga kako bi izveo slobodni udarac. Na oduševljenje tribina, lopta je prošla pored živog zida gostiju i završila u mreži!

Možete samo zamisliti kakvo je to bilo slavlje ludog navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo