JEDVA IZVUKLI ŽIVU GLAVU / Pogledajte priču napadnutih hrvatskih navijača!

Dan nakon vjerojatno najgore noći u životu hrvatski navijači zbrajali su štetu na automobilima i prisjećali se 'sačekuše' iz koje su, kako sami kažu, jedva izvukli živu glavu. POGLEDAJTE njihova svjedočanstva o događajima na cesti izvan Novog Sada.

25.1.2012.
13:52
VOYO logo

Jutro nakon proživljenog straha na cesti kod Novog Sada, hrvatski navijači, koje su u klasičnoj 'sačekuši' napali domaći huligani, zbrajali su štetu na svojim vozilima. Pod naletima kamenja, palica i jedne sjekire stradala su vjetrobranska stakla, karoserija, retrovizori..., ali duh im nije slomljen.

Prethodna je noć tim hrvatskim navijačima još friško u sjećanju, a nemile scene se vrte pred očima. Što se točno zbivalo i kako je došlo do napada huligana na kolonu hrvatski automobila, opisali su opred kamerama RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tim svjedočanstvima jedna se misao stalno provlačila - "glavno je da smo izvukli živu glavu". Jer da su ih maskirani napadači izvukli iz vozila, prisjeća se jedan od navijača - i život bi bio u pitanju.

Pogledajte što su izjavili napadnuti navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, objavljeni su i službeni policijski podaci o incidentima tijekom i poslije rukometne utakmice Hrvatska - Francuska kojima u srijedu raspolaže generalni konzulat Republike Hrvatske u Subotici.

Nekoliko je osoba ozlijeđeno od krhotina automobilskoga stakla, a 36 automobila hrvatskih navijača je na 12 mjesta u Novome Sadu oštećeno tijekom i poslije utakmice zbog čega je uhićeno 9 napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacije o incidentima trenutno nije moguće dobiti iz policijskih izvora, a policija je najavila kako će precizniji podaci o broju napadnutih vozila i državljana Hrvatske biti priopćeni tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo