NADIMAK MU JE SITNI / Pogledajte najvišeg košarkaša na svijetu!

Za najvišeg košarkaša na svijetu u New Yorku je priređena prigodna dobrodošlica, i to na najvišoj zgradi u tom američkom gradu. Jedno je sigurno, iako mu je nadimak 'Sitni', on to zasigurno nije.

14.2.2012.
12:50
VOYO logo

"Harlem Globetrotters" predstavili su u utorak novo pojačanje u svojoj momčadi. Na vrhu Empire State Buildinga pojavio se "Sitni" - najviši košarkaš na svijetu.

Paul "Sitni" Sturgess visok je 2,37 metara, što ga čini pravom atrakcijom među obožavateljima, posebno djecom koja su jedva dočekala da se fotografiraju s ovim osebujnim igračem. Prvi je britanski košarkaš koji će zaigrati za ovu američku momčad.

Inače, "Harlem Globetrotters" su momčad poznata po pomalo drugačijem pogledu na košarku. Umjesto da je smatraju ozbiljnom, kao većina profesionalaca, oni tijekom igre kombiniraju akrobacije, zabavu i humor.

Otkada su osnovani 1926. godine, nastupili su u stotinama zemalja, a u svojim su redovima imali čast predstaviti i neke od najvećih košarkaša svih vremena, poput Wilta Chamberlaina i Connieja Hawkinsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo