BEĆAR ZVIJEZDA KAZALIŠTA / Pogledajte kako su Vidu ismijavali cijelu večer!

Iako je u ponedjeljak bio izbačen iz momčadi zbog nesportskog ponašanja, pa je propustio i Kup dvoboj protiv Vrsara, Domagoj Vida je ipak proveo večer sa suigračima, no nakon silne zezancije na njegov račun, možda je bolje i da nije.

27.9.2012.
9:54
VOYO logo

Slobodnu večer u srijedu dinamovci ovoga puta nisu proveli u narodnjačkim klubovima, već su za promjenu posjetili - kazalište! Trener AnteČačić izveo je svoje odabranike u Kerempuh kako bi pogledali komediju Spektakluk u kojoj glume ReneBitorajac i TarikFilipović.

Britanci u nevjerici: Vida je najgluplji nogometaš svijeta!

Iako je u ponedjeljak bio izbačen iz momčadi zbog nesportskog ponašanja, pa je propustio i Kup dvoboj protiv Vrsara, Domagoj Vida je ipak večer sa suigračima, no nakon silne zezancije na njegov račun, možda je bolje i da nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već po dolasku u kazalište 'u đir' ga je uzeo vratar Kelava s nekoliko šala na račun neispijenog piva.

Potom se na zezanciju nadovezao Rene Bitorajac upitavši pred svima: "Vida je dobio pivu?", a nakon predstave ni Tarik Filipović nije odolio šali na račun Dinamovog 'bećara'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Sudeći po osmijehu kojeg nije skidao tijekom boravka u Kerempuhu, pretpostavljamo da reprezentativni branič zna primiti šalu na svoj račun, ili ga možda kazna od 100 tisuća eura i nije pretjerano dirnula.

Valja napomenuti i kako Vida ovaj put pivo nije otvarao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo