Rangersi korak do elite / Pogledajte kako Niko Kranjčar 'lomi' suparnike

Nogometaši Queens Park Rangersa izborili su nastup u finalu doigravanja za ulazak u prvu englesku ligu. U finalu 24. svibnja na Wembleyu za ulazak u Premier ligu će igrati protiv Derby Countyja.

13.5.2014.
11:12
VOYO logo

Igrači  Queens Park Rangersa su u uzvratnom polufinalnom susretu na svom terenu svladali Wigan Athletic sa 2:1 (1:1, 0:1) nakon produžetaka. Kako je prvi susret završio 0:0, QPR je prošao dalje s ukupnih 2:1.

Gosti iz Wigana poveli su preko Percha (9), poravnao je Austin (73-11m), a napadač domaćih je svojim drugim pogotom u 96. minuti osigurao pobjedu svom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar odigrao je svih 120 minuta za QPR i pružio je vrhunsku partiju. Bio je, uz dvostrukog strijelca, ponajbolji igrač Queens Park Rangersa, a u par navrata je vrhunskim driblinzima doslovce bacao svoje suparnike na travu.

U finalu 24. svibnja na Wembleyu QPR će za ulazak u Premier ligu igrati protiv Derby Countyja koji je u drugom polufinalu svladao Brighton and Hove Albion s ukupnih 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto u elitnom razredu engleskog nogometa već su izborili Leicester City i Burnley, a u drugu su ligu ispali Norwich City, Cardiff City i Fulham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo