njegov veliki obožavatelj / Pogledajte kako je sin Christiana Ronalda potrčao upoznati Messija

Image
Foto: Screenshot

Christiano Ronaldo Junior je na dodjeli Zlatne lopte ugledao Messija pa ga je otac Ronaldo ohrabrio neka ode do njega i upozna se, što je dječak i učinio.

14.1.2015.
10:56
Screenshot
VOYO logo

Iako je napadač Real Madrida Christiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu, zvijezda večeri bio je njegov četverogodoišnji sin Christiano Ronaldo Junior.

Kamere su njega i ponosnog tatu pratile u stopu pa su tako snimile i trenutak kada je Ronaldo Junior potrčao upoznati se sa zvijezdom Barcelone, Leonelom Messijem.

Nekoliko minuta prije početka dodjele, svi su bili iza pozornice, a kada je mališan ugledao Messija, otac Ronaldo mu je rekao neka ode do njega i upozna se s njim. Messi je na prvu ostao malo iznenađen, ali onda se upoznao s Juniorom, pitao ga kako je i podragao ga po glavi.

"On stalno gleda snimke na internetu, svih nas, i stalno priča o tebi", rekao je uz osmijeh Ronaldo Messiju, nakon čega je Junior pomalo posramljeno dotrčao tati.

Iako se u medijima često pojavljuju napisi kako su Ronaldo i Messi zakleti neprijatelji, njih dvojica su već nekoliko puta pokazali kako među njima postoji poštovanje i pozitivan odnos, a ovo je samo još jedan primjer u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u video prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo