OVACIJE CIJELOG STADIONA / Pogledajte fenomenalan gol Nike Kranjčara!

Zapostavljeni hrvatski reprezentativac bio je igrač utakmice između kombiniranog sastava Tottenhama i engleskog trećeligaša MK Donsa. Kranjčar je u pobjedi Spursa 5:3 ugradio 'dio sebe' u čak četiri gola.

27.7.2011.
12:03
VOYO logo

B momčad Tottenhama povela je 2:0 na gostovanju u velškom Denbighu, a zasluge za to pripadaju dvostrukom strijelcu Romanu Pavljučenku i čovjeku koji mu je oba puta asistirao - Niki Kranjčaru.

MK Dons je ubrzo izjednačio na 2:2, a tada se hrvatski reprezentativac opet razgoropadio, prevario dvojicu čuvara i opalio bombu koju je suparnički vratar samo odbio na nogu Harryju Kaneu. 18-godišnji napadač Tottenhama je lakoćom pospremio loptu u mrežu za 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je Kranjčar napravio u 82. minuti podignulo je na noge sve gledatelje na stadion. Niko je povukao loptu nekoliko metara i potom uputio pravi projektil koje je završio u rašljama. Doista fenomenalan pogodak!

Harry Redknapp je zadržao Kranjčara cijelu utakmicu na terenu, Vedran Ćorluka je igrao do 82. minute, a uopće Luka Modrić nije konkurirao za ovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo