potez godine / Pogledajte dirljivu gestu slavnog ragbijaša: spasio malog fana od zaštitara pa mu poklonio svoju medalju

Nakon što su igrači dobili svoje medalje dogodio se manji incident. Jedan dječak je uletio u teren, no odmah je reagiralo osiguranje i dječaka srušilo na zemlju. No tada je potez godine napravio ragbijaš "All Blacksa" Sonny Bill Williams

1.11.2015.
16:43
VOYO logo

Ragbijaši Novog Zelanda obranili su naslov svjetskih prvaka nakon što su u finalu SP-a na londonskom Twickenhamu svladali velike rivale Australce sa 34-17.

Novozelanđanima je ovo treći naslov svjetskih prvaka čime su postali prva reprezentacija koja je tri puta osvajala Webb Ellis trofej, a ujedno i prva reprezentacija koja je obranila naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz tradicionalni ples koji su nakon pobjede izveli novozelandski ragbijaši, vjerojatno najzanimljiviji dio večeri bio je kada je igrač 'All Blacksa' Sonny Bill Williams poklonio svoju zlatnu medalju malom obožavatelju.

Dječak je s tribina utrčao na teren, no jedan zaštitar ga je doslovno pokosio kako bi ga spriječio da se približi igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je Williams to vidio, pomogao mu je da ustane, zagrlio ga i poklonio mu svoju medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hodao sam po terenu sa suigračima i vidio dječaka kako trči prema meni kada ga je pokosio zaštitar. Bilo mi ga je žao. Da je to bio moj mlađi brat ili rođak, zaštitar se ne bi dobro proveo. Ovako sam dečku samo pomogao da ustane i odveo ga do njegove pratnje. Htio sam da mu ova večer ostane u pamćenju. On će taj poklon znati cijeniti. Kad odraste, pričat će tu priču svojim nasljednicima, a možda jednog dana i sam zaigra za 'All Blackse'. Bolje da je on ima, nego da visi na mom zidu", rekao je Williams.

Williams je zatim na svoj Instagram stavio fotografiju s dječakom koji se zove Charlie i napisao: "Potrebna je samo jedna stvar da bi se promijenio nečiji život. Uživaj u njoj Charlie".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo