POGIBELJNI START / Podolski nogom pogodio Džeku u međunožje

Njemački napadač Koelna išao je na loptu koju je pokušao primiriti BH reprezentativac, no umjesto lopte pogodio je napadača Wolfsburga "tamo gdje najviše boli".

29.11.2010.
11:50
VOYO logo

Lukas Podolski nerijetko privlači pažnju poklonika nogometa dobrom igrom i atraktivnim potezima, no u posljednje vrijeme nepromišljenim i pogibeljnim potezima.

Tako je u  14. kolu Bundeslige ponajbolji nogometaš Koelna u borbi za jednu loptu nepromišljeno startao na Edina Džeku iz Wolfburga. Na sredini travnjaka uz aut liniju bosanskohercegovački reprezentativac je pokušao iskontrolirati poluvisoku loptu, kad je do njega dotrčao Podolski s poluvisoko podignutom nogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Nijemac je promašio loptu no ne i međunožje wolfsburgovog napadača. Sudac utakmice odmah se primio džepa i Podolskom pokazao tek žuti karton, mada je mogao bez imalo grižnje savjesti "munjenom" Podolskom mogao pokazati izravni crveni karton.

Inače, utakmica je okončana neodlučeno 1:1. Koeln je poveo pogotkom Novakovića u 51. minuti, a poravnao je Santos pola sata kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo