AKCIJA U CENTRU GRADA / Pišali po Balotellijevom autu i sve to slikali!

Image
Foto: 101greatgoals.com/Sun

Najpoznatiji britanski tabloid Sun objavio je dvije fotografije koje će se zasigurno brzinom munje proširiti internetom. Prema pisanju tog lista, na slici su dvojica navijača Manchester Uniteda koji se iživljavaju na čuvenom kamuflažnom Bentleyu talijanskog napadača Marija Balotellija.

29.1.2013.
10:12
101greatgoals.com/Sun
VOYO logo

"Urinirajući po njegovom automobilu jedan navijač Manchester United jasno je pokazao da mu Mario Balotelli neće nedostajati", napisao je Sun.

Noćnu akciju 'veseli dvojac' izveo je usred grada, i to na dan kada se pojavila neslužbena vijest da će problematični talijanski napadač napustiti Manchester City i vratiti se u Italiju, točnije u redove AC Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: 101greatgoals.com/Sun

I dok je jedan navijač gradskog rivala Uniteda pišao po njegovom Bentleyu, drugi se popeo na automobil, skinuo hlače i gaće, te sjeo na stražnje vjetrobransko staklo.

Time je poruka definitivno poslana, no priča ima nastavak. Navijač je objavio fotke na svom Twitter profilu nakon čega ga je policija vrlo brzo pronašla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao da mu to nije bila dovoljna kazna, pa su ga i njegovi 'followeri' počeli ismijavati jer ima 'maloga'. Na kraju je, posramljen, obrisao svoj profil, a još će morati odgovarati i policiji na neka pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo