Nakon poraza protiv Walesa / Pijani urugvajski ragbijaši porazbijali noćni klub u Japanu: 'Napustili su objekt bez isprike'

Image
Foto: Shutterstock

Reprezentacija Urugvaja osvojila je posljednje mjesto u skupini D Svjetskoga prvenstva u Japanu, s jednom pobjedom i tri poraza

31.10.2019.
21:58
Shutterstock
VOYO logo

Noćni klub u japanskom gradu Kumamotu podnio je kaznenu prijavu protiv urugvajskih ragbijaša zbog uništavanja inventara i nasilnog ponašanja.

Urugvajski ragbijaši nakon poraza od Walesa (13:35), ispadanje sa Svjetskog prvenstva "proslavili" su u jednom noćnom klubu u Kumamotu. Zabava se otela kontroli pa su Urugvajci postali agresivni prema ostalim gostima, razbijali su inventar, udarali po zidovima, a uništili su i opremu D.J.-u. Šteta je procijenjena na oko 40.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlasnik je razočaran i ljutit jer su ragbijaši napustili objekt bez isprike", kazao je odvjetnik i dodao kako vlasnik kluba razmišlja o podnošenju kaznene prijave zbog nanošenja ozljeda jednom od članova osoblja.

Oglasila se i Međunarodna ragbijaška federacija (IRFB) i ispričala se zbog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj slučaj nas je jako razočarao i ne odgovara poznatom duhu turnira", navodi se u priopćenju IRFB-a.

Reprezentacija Urugvaja osvojila je posljednje mjesto u skupini D Svjetskog prvenstva u Japanu  s jednom pobjedom i tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SP završava ovaj vikend. U petak je na rasporedu susret za treće mjesto između Walesa i Novog Zelanda, a dan poslije je finale između Engleske i Južne Afrike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo