USUSRET ČETVRTFINALU KUPA UEFA / Petrić: City nije super momčad koje se treba plašiti

Image

Ozljede su prorijedile sastav HSV-a pa je trener Jol morao posegnuti za dvojicom igrača iz rezervnog sastava.

8.4.2009.
13:00
VOYO logo

Usprkos velikih poteškoća s ozlijeđenim igračima ili onima koji nemaju pravo nastupa, u HSV-u su optimistički raspoloženi uoči prve četvrtfinalne utakmice protiv Manchester Cityja u Nordbank Areni.

Trener Martin Jol, koji je kao menadžer Tottenhama dobio svih šest prvenstvenih utakmica u Premiershipu protiv Manchester Cityja koje je vodio, a u četiri navrata je bio neporažen (dvije pobjede i dva remija) protiv današnjeg menadžera Cityja Marka Hughesa, dok je ovaj vodio Blackburn, s pozitivnim pristupom dočekuje utakmicu protiv kluba iz Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosad smo igrali jako dobro u Europi ove sezone, želimo i dalje zadržati taj trend", kaže Jol, koji je zbog silnih izostanaka u kadru prve momčadi morao ''posuditi'' dvojicu igrača iz rezervnog sastava, koji se natječe u četvrtom razredu njemačkog nogometa, kako bi ''popunio kvotu''.

Ivica Olić i Mladen Petrić najveće su uzdanice Martina Jola. Kombinirano su postigli 12 od 17 pogodaka HSV-a u Kupu UEFA-e ove sezone. Petrić je potpuno spreman za susret u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manchester City nije nikakva super momčad koje bi se trebali plašiti", poručio je Petrić.

HSV nije osvojio niti jedan trofej 22 godine, a ove sezone je u utrci za tri. U Bundesligi su drugi s 51 bodom, koliko ima i vodeći Wolfsburg. U njemačkom Kupu su dogurali do polufinala, a u Kupu UEFA-e do četvrtfinala. Euforija se osjeća u Hamburgu na svakom koraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je dobro, i treba biti euforija. Pobjeda protiv Manchester Cityja bila bi jako dobra, a bilo kakva pobjeda bez primljenog gola izvrsna", kaže sportski direktor Dietmar Beiersdorfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo