Petković pokazao „srednjaka“ samo trojici

Fudbaler Zvezde uputio izvinjenje zbog prostakluka ostalim navijačima

28.2.2013.
12:36
VOYO logo

Defanzivac Crvene zvezde Nikola Petković koji je pokazao srednji prst navijačima svog kluba na jučerašnjem meču protiv Javora, danas je uputio izvinjenje "svima, osim trojici".

Izjednačujući gol Zvezde bio je povod da se Petković obračuna s navijačima sa zapadne tribine Marakane koji su mu, kako kaže, vređali porodicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Tokom čitavog drugog poluvremena trojica navijača su me vređala. Nemam ništa protiv zvižduka, štaviše i treba da zvižde kad igramo loše, ali njihovo vređanje nije bilo vezano za moju igru, već porodicu. Psovali su mi sve po redu, i nisam mogao da se suzdržim. Ističem da nisam ni u kom slučaju gestikulirao prema celoj tribini, već isključivo prema toj trojici koji su mi vređali porodicu. Oni vrlo dobro znaju ko su - izjavio je Petković za zvanični portal kluba.

Fudbaler koji se zimus po treći put vratio na Marakanu, objasnio je da može da ne razume navijače koji zvižde mladim igračima, ali da on kao može da se nosi sa tim pritiskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne razumem ko može u 30. minutu da zviždi momku koji ima 18 ili 19 godina. Kao stariji, psihički to mogu da podnesem, ali pitanje je da li klinci mogu. Prvi sam za to, da ukoliko izgubimo na kraju utakmice, da treba da nam se zviždi 15 minuta, da mi neko od navijača udari šamar ne bih se naljutio - rekao je 26-godišnji Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo