ABRAMOVIČ POSEŽE U NOVČANIK / Pepa će učiniti najplaćenijim trenerom svijeta?

Image

Prema pisanju engleskog tiska kao alternativa za Guardiolu spominje se trener njemačkog prvaka Borussije Dortmund Jurgen Klopp, a ne isključuje se i povratak Mourinha na Stamford Bridge ukoliko Portugalac napusti 'Kraljevski klub'.

8.12.2012.
14:20
VOYO logo

LONDON - Vlasnik engleskog nogometnog premierligaša Chelsea Rus RomanAbramovič ponudio je PepuGuardioli 17 milijuna eura godišnje ukoliko od iduće sezone preuzme 'Bluese'.

Ukoliko bivši Barcelonin trener prihvati ponudu postao bi uvjerljivo najplaćeniji nogometni trener u povijesti. Trenutačno najveći ugovor ima Portugalac JoseMourinho koji u Real Madridu zarađuje 15,3 milijuna eura po sezoni. Talijan CarloAncelotti na klupi PSG-a prima godišnje 13,5 milijuna eura, dok njegov sunarodnjak MarceloLippi u kineskom Guangzhou Evergrande ima 10 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju engleskog tiska kao alternativa za Guardiolu spominje se trener njemačkog prvaka Borussije Dortmund JurgenKlopp, a ne isključuje se i povratak Mourinha na Stamford Bridge ukoliko Portugalac napusti 'Kraljevski klub'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo