UOČI DERBIJA MILANA I INTERA / Pato: Dao bi život da postignem pogodak

Image

Brazilac kaže da u dvoboju LP dojučerašnjeg suigrača Kaku neće štedjeti. Eto'o vjeruje da će s Mourinhom osvojiti Ligu prvaka.

28.8.2009.
11:21
VOYO logo

Atmosfera uoči velikog gradskog derbija, koji će u subotu u 2. kolu Serije A odigrati Milan i Inter, sve se više zakuhava, a dodatno ju je odlučio podignuti ponajbolji nogometaš "rossonera" Alexandre Pato.

"Što bih dao da postignem pogodak protiv Intera? Svoj život! Nogomet je moj život, nogomet je sve", euforično je za Gazzettu dello Sport izjavio Brazilac koji će za nekoliko dana proslaviti 20. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da je Inter jak, vrlo je jak. Osvojio je "scudetto", pokazao veliku kvalitetu. Ali, Milan mu nije inferioran. Pobijediti u subotnjem derbiju je iznimno važno, može ti donijeti samopouzdanje, podići ti samopoštovanje", dodao je Pato.

Mladi se napadač osvrnuo i na ždrijeb Lige prvaka koji je njegov klub smjestio u skupinu s Zuerichom, Marseilleom i Real Madridom, punim zvijezda, uključujući i dojučerašnjeg "rossonera" Kaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Susret s Kakom bit će vrlo emocionalan. Ricky će uvijek biti moj prijatelj, čovjek s kojim sam podijelio toliko sjajnih trenutaka. Ali, dakako, u 180 minuta u Ligi prvaka neću ga poznavati, bit će mi samo suparnik", poručio je Pato.

Uoči velikog subotnjeg derbija 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Milana i Intera oglasio se i kamerunski napadač "nerazzurra" Samuel Eto'o.  Jako je uzbuđen uoči velikog okršaja gradskih rivala, a vjeruje u pozitivan ishod svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će derbi biti pun lijepih poteza. Uza svo dužno poštovanje prema Milanu, mi ćemo pobijediti. Ne mislim da ću ja zabiti gol, ali sam uvjeren u Interov u pobjedu", rekao je Eto'o za Gazzettu dello Sport.

Eto'o je komentirao i ždrijeb Lige prvaka koji je njegovu momčad smjestio u skupinu F s kijevskim Dinamom, Rubinom, te njegovim dojučerašnjim klubom Barcelonom.

"Barcelona je jedinstvena momčad. Da bismo se njima približili, morat ćemo puno toga osvojiti, ali radimo na tome. Mislim da idemo u pravom smjeru, a imamo i Josea Mourinha. Ako nećemo uspjeti do naslova u Ligi prvaka s njim, teško ćemo s bilo kim drugim".

Kamerunac je na kraju također istaknuo da ga jako veseli dolazak nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera iz Real Madrida.

"Dobro, dobro. On je desetka kakvu smo željeli. On će izvoditi slobodne udarce, kao i ja i možda Mario Balotelli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo