pogodak minutu prije kraja / Pašalić zabio u pobjedi Elchea: skupio više golova od Modrića ove sezone

Image
Foto: YouTube Screenshot

Minutu prije kraja Pašalić je postigao zgoditak koji Elche vjerojatno i dogodine ostavlja u Primeri.

4.5.2015.
8:53
YouTube Screenshot
VOYO logo

U nedjeljnim utakmicama 35. kola Primere Valencija je kod kuće dobila Eibar s 3-1 i ostala četvrta, dok je u borbi za ostanak Granada slavila kod Getafea s 2-1.

Valencija je na Mestalli bez prevelikih teškoća dobila Eibar, pa "šišmiši" na četvrtom mjestu, koje garantira kvalifikacije za Ligu prvaka, sada bježi tri boda četvrtoplasiranoj Sevilli. Granada je pobjedom kod Getafea (2-1) produžila nadu u ostanak, iako je andaluzijski klub i dalje pretposljednji, no sada ga od mjesta koje garantira ostanak, a drži ga Almerija, dijele samo tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Espanyol i Rayo Vallecano su u podnevnom dvoboju odigrali 1-1, dok je Elche slavio kod Malage s 2-1, a drugi zgoditak za goste postigao je bivši igrač Hajduka Mario Pašalić. Elche je poveo u 30. minuti, u 72. su ostali bez isključenoga vratara Tritona, da bi u 75. minuti igrač domaćina Duda promašio penal. Minutu prije kraja Pašalić je postigao zgoditak koji Elche vjerojatno i dogodine ostavlja u Primeri.

Bivši član Hajduka preskočio je Luku Modrića po broju postignutih pogodaka ove sezone u španjolskom prvenstvu. Modrić je odigrao 16 utakmica i zabio jedan pogodak uz četiri asistencije, a Pašalić je do sada postigao tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Modrić je propustio 18 utakmica zbog ozljede, a posljednji susret je odigrao 18. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo