Partizan najurio Vermezovića!

Novi trener crno-belih je Vuk Rašović

29.4.2013.
14:15
VOYO logo

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan smenio je trenera crno-belih Vladimira Vermezovića i za njegovog naslednika postavio Vuka Rašovića.

Dojučerašnji šef stručnog štaba aktuelnog šampiona je izgubio poverenje čelnika kluba nakon serije loših rezultata kluba u poslednjih mesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsetimo, Partizan je pre mesec dana imao čak 11 poena više od Crvene zvezde, a sada ta razlika iznosi samo dva boda.

Crno-beli su juče u okviru 25. kola Superlige Srbije u Novom Pazaru odigrali 0:0 što je bio signal Upravnom odboru da nešto hitno mora da se menja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima nekih medija, Vermezović je izgubio i poverenje igrača, a da odnosi nisu na najvišem nivou govori i informacija da je u petak došlo tuče između Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića, posle čega je reprezentativac Srbije odstranjen iz prvog tima.

Novi šef stručnog štaba Vuk Rašović je igračku karijeru proveo u Partizanu, Radu, Slaviji iz Sofije, ekipi Krila sovjetov i Kanzas Sitiju. Bio je u tri navrata pomoćnik u Partizanu, kada su na klupi bili Slaviša Jokanović, Goran Stevanović i Aleksandar Stanojević, a ove sezone samostalno je vodio Teleoptik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan je pre pet dana napustio i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, koji je bogatu prihvatio ponudu kineskog Vuhana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike