21. Pannonian Challengea / Poslastica koju su svi željno iščekivali: BMX Freestyle natjecanje u Osijeku!

Image
Foto: Promotivna fotografija

Subota na 21. Pannonian Challengeu donosi BMX Freestyle natjecanje

15.8.2020.
17:25
Promotivna fotografija
VOYO logo

Niti prepreka svjetskih razmjera, koja je u obliku pandemije koronavirusa pogodila uistinu sva događanja u 2020. godini, nije uspjela spriječiti održavanje 21. Pannonian Challengea, festivala koji se prilagodio svim mjerama epidemiološke zaštite i u Osijek ponovno doveo najbolje europske ekstremne sportaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su jučer, drugog dana natjecanja, svoje umijeće pokazali skateri, subota na 21. Pannonian Challengeu donosi ono što su zaljubljenici u ekstremni sport, ali i svi vozači s nestrpljenjem čekali. 

Riječ je naravno o BMX Freestyle natjecanju, u sklopu kojega će se održati i Prvenstvo Hrvatske u BMX Freestyleu, a s time što će prijenos uživo cijelog natjecanja biti dostupan na SPTV-u, sve oči svijeta će biti uprte upravo u Osijek, gdje će se nakon dugih 7 mjeseci, a kao svojevrsna zamjena za otkazane Olimpijske igre u Tokiju, održati prvoklasno BMX natjecanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Osijek dolaze samo najbolji od najboljih – najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš, uz njega tu je i Daniel Dhers, Anthony Jeanjean, Alessandro Barbero uz BMX veterane Michaela Berana i Senada Grošića. Najveća svjetska imena odmjerit će snage na jedinom natjecanju u ekstremnim sportovima u ove godine. 

Podsjetimo - vijesti i zanimljivosti s natjecanja bit će dostupne na Facebooku, Instagramu i web stranici Pannonian Challengea. Cjelokupan sportski program moći pratiti i putem live streama na stranici RTL.hr, YouTube kanalu Pannonian Challengea, A1 YouTube kanalu i na SPTV-u. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo