festival bez granica / Pannonian Challenge: Na usijani beton skateparka danas su izašli skateri, Bruno Vranić završio na trećem mjestu

Osim dobre sportske zabave, posjetitelji će u večernjim satima moći uživati i u glazbenim nastupima brojnih DJ-eva

13.8.2021.
12:41
VOYO logo

Prvi dan Pannonian Challengea u četvrtak obilježio je povratak publike na tribine nakon prošlogodišnje pauze zbog epidemioloških mjera. Okupljena publika odlučila je na licu mjesta provjeriti što im ekstremni sportaši imaju pokazati. 

Prvo mjesto u kategoriji skatea osvojio je Christopher Khan iz Slovenije, drugo Jan Georg Hoffmann, a treće hrvatski predstavnik Bruno Vranić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje u skate disciplini možete vidjeti u nastavku: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na usijani beton osječkog skateparka danas su izašli skateri, a među natjecateljima su bili pobjednik 20. izdanja Pannonian Challengea u Skate disciplini Christopher Khan iz Slovenije, zatim Petar Spiedlick, te mladi Hrvat koji je slavio prošle godine, Bruno Vrania koji je na svim Challenge Tourovima ove godine zaradio sve stotke.

Image
Luda vožnja /

Više od 200 sportaša iz 20 zemalja izvodit će vratolomije od kojih zastaje dah: Zavirite na ovogodišnji Pannonian Challenge

Image
Luda vožnja /

Više od 200 sportaša iz 20 zemalja izvodit će vratolomije od kojih zastaje dah: Zavirite na ovogodišnji Pannonian Challenge

Osim dobre sportske zabave, posjetitelji će u večernjim satima moći uživati i u glazbenim nastupima brojnih DJ-eva u dvorištu Stare pekare. Večeras će za dobru zabavu do zore bit će zadužni DJ Volster, a nakon njega slijede kolek3k i Phrasal te u ranim jutarnjim satima DJ Lag. Cijene ulaznica za party iznosi 30 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator je osigurao provođenje testiranja

Svi posjetitelji Pannonian Challengea moraju imati EU digitalnu COVID potvrdu, koja će se provjeravati na samom ulazu na festival. Pravo ulaza na događaj imaju osobe cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, dok će onima koji nisu cijepljeni trebati negativan PCR test (ne stariji od 72 sata) ili negativan brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati).

Naposljetku, 22. Pannonian Challenge je otvoren i za osobe koje su preboljele bolest COVID-19, odnosno da je od prvog pozitivnog PCR testa prošlo najmanje 11 dana. Djeca mlađa od 12 godina izuzeta su od obaveze posjedovanja digitalne EU COVID potvrde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pannonian Challenge

Izvor: Pannonian Challenge

Organizator je osigurao provođenje testiranja, a više detalja o punktovima na kojima će biti omogućeno brzo antigensko testiranje kao i dodatne informacije o samoj manifestaciji zainteresirani mogu pronaći na stranici https://pannonian.hr/ .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori mole gledatelje da dođu na vrijeme kako bi izbjegli nepotrebne gužve kod ulaska u skate park na lijevoj obali Drave. Live stream  današnjih nevjerojatnih akrobacija u skate disciplini, možete pratiti od 18:00 sati u ovome članku ili OVDJE.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo