jedinstvena atrakcija / Ekipa Pannonian Challenge sugrađanima predstavila tematski oslikani tramvaj povodom svoje devetnaeste obljetnice

Image
Foto: Dalibor Bauernfrajnd

Tramvaj party pokazao odličnu atmosferu koja će vladati i na ekstremnom festivalu

22.5.2018.
8:00
Dalibor Bauernfrajnd
VOYO logo

Već tradicionalno, po uzoru na posljednjih nekoliko godina, Osijek je na nekoliko sati dobio jedinstvenu pokretnu atrakciju u obliku simpatičnog šarenog tramvaja oslikanog simbolima najboljeg regionalnog festivala ekstremnog sporta – Pannonian Challengea.

Takozvani Pannonian party tramvaj, koji se protekle subote (19. svibnja) uvečer provozao osječkim trančnicama, u svojim je vagonima ugostio prijatelje, partnere i sponzore festivala, kako bi im se organizatori na najbolji način mogli zahvaliti na dugogodišnjoj plodonosnoj suradnji. Time je ujedno napravljen i savršen uvod u nadolazeći, 19. Pannonian Challenge, na kojemu će, baš poput party tramvaja, vladati odlična atmosfera - puna ekstremno dobre zabave s daškom neizostavnog adrenalina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ekipa Pannonian Challenge sugrađanima predstavila tematski oslikani tramvaj povodom svoje devetnaeste obljetnice

Image

Ekipa Pannonian Challenge sugrađanima predstavila tematski oslikani tramvaj povodom svoje devetnaeste obljetnice

Tijekom cijele vožnje, iz party tramvaja su odjekivali glasni urbani zvuci, uz koje su često zaplesali i oduševljeni prolaznici, dok su mnogi ovu rijetku atrakciju uspjeli fotografirati  i na postaji Trga Ante Starčevića, gdje je Pannonian ekipa još jednom sve sugrađane pozvala da od 30. svibnja do 2. lipnja dođu s njima uživati u skate parku i dvorištu Vege. Ples i ugodno druženje tako su svima uljepšali subotnju večer, a kako nitko u zagrijanom party tramvaju ne bi ostao žedan, pobrinuli su se Beck's i Red Bull, dok je Čipi čips sa svojim grickalicama upotpunio veselu atmosferu.

Od remize, preko Višnjevca, Bikare i Zelenog polja, Pannonian party tramvaj je Osječanima pokazao svu svoju raskoš, pa samo ostaje za vidjeti kako će uskoro sve izgledati kada se u priču uključe najbolji svjetski ekstremni sportaši i izvrsni domaći glazbenici. No, jedno je sigurno – spektakl je i ove godine zagarantiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidimo se na Pannonian Challengeu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo