wolfsburg dobio herthu / Ozljeda Olića i gol Hrgote u remiju HSV-a

Ivica Olić je započeo utakmicu u sastavu HSV-a, no u 25. minuti je zamijenjen zbog ozljede

22.2.2015.
20:03
VOYO logo

Nogometaši Wolfsburga učvrstili su se na drugoj poziciji njemačkog prvenstva nakon što su u susretu 22. kola pobijedili berlinsku Herthu 2-1, uz dva gola Basa Dosta.

U drugom nedjeljnom ogledu Hamburg SV i Borussia Moenchengladbach su odigrali 1-1, a hrvatski reprezentativac i napadač HSV-a Ivica Olić ozlijedio se u 25. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je na krilima sjajnog Dosta stigao do 14. pobjede ove sezone i sada ima deset bodova više od trećeplasirane Borussie Moenchengladbach i osam bodova manje od lidera Bayerna. Dost se upisao u strijelce u 10. i 74. minuti, a pogodak za berlinski sastav zabio je Julian Schieber u 30. minuti. Dost je u posljednja tri ligaška ogleda zabio čak sedam golova, a ukupno 11 ove sezone. Ivan Perišić nije nastupio za Wolfsburg zbog ozljede.

Hamburg SV je odigrao 1-1 protiv Borussia Moenchengladbach ispustivši pobjedu u sudačkoj nadoknadi utakmice. HSV je poveo golom Zoltana Stiebera u 73. minuti, a izjednačio je Branimir Hrgota u drugoj minuti sudačke nadoknade. Ivica Olić je započeo utakmicu u sastavu HSV-a, no u 25. minuti je zamijenjen zbog ozljede. HSV bi pobjedom skočio na 11. poziciju, ovako je ostao 14. mjestu s tri boda više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo