OSTALO JOŠ ŠEST RUNDI / 'Ovo je kao boks, gubimo, ali želimo ih nokautirati'

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Igrači Dinama su u ponedjeljak navečer u Beču odradili službeni trening uoči uzvratne utakmice zadnjeg pretkola Lige prvaka protiv Austrije, koja je na rasporedu večeras u 20.45 sati. Kapetan Joe Šimunić usporedio je Dinamovu situaciju s boksačkim mečom u 12 rundi.

27.8.2013.
12:07
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

"Sreća je što imamo priliku popraviti ono što smo prošli tjedan loše napravili. Iskreno, već pet dana razmišljam o ovoj utakmici i rekao bih da je ovo kao boks, šest rundi je iza nas, gubimo na bodove, ali još je šest ostalo pred nama i želimo ih nokautirati", izjavio je Josip Šimunić.

Na posljednjem treningu je bila sjajna atmosfera što sigurno ohrabruje trenerski dvojca Zoran Mamić - Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih 15 minuta bilo je otvoreno za predstavnike medija, a potom su 'Modri' iza zatvorenih vrata radili posljednje pripreme za uzvratnu utakmicu zadnjeg pretkola Lige prvaka protiv Austrije, koja je na rasporedu večeras u 20.45 sati, objavljeno je na internetskom portalu Dinama.

"Čeka nas teška utakmica u kojoj želimo isprati gorak okus koji je ostao iz prve utakmice u kojoj nismo bili pravi. Napravit ćemo sve za dobar rezultat, a hoće li to biti dovoljno za konačnu pobjedu, vidjet ćemo. Želimo biti puno agresivniji i čvršći, te kontrolirati igru i raditi pritisak. Obavili smo puno pojedinačnih razgovora kako bi igrače uvjerili da imaju pojedinačnu kvalitetu, ali to je lakše reći nego napraviti. Sigurno ćemo biti bolji nego u prvom susretu, jer ne možemo odigrati još jednu tako lošu utakmicu. Pretpostavljam da će Austrija igrati kao u Zagrebu, imaju prednost 2-0, obrambenom igrom su došli do nje i nemaju razloga puno mijenjati", izjavio je u ponedjeljak navečer na službenoj konferenciji za novinare sportski direktor Dinama Zoran Mamić, koji zajedno s Krznarom privremeno vodi prvu momčad nakon odlaska Krune Jurčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo