Otkriveno što je Bolt zapravo donio Zagrebu!

2.3.2012.
8:36
VOYO logo

Blanka Vlašić pratila je u Maksimiru prijateljski susret nogometnih reprezentacija Hrvatske i Švedske.

"Bila je to odlična prilika da je, nakon operacije u Göteborgu, u Zagrebu pregleda dr. Leif Sward, liječnik švedske nogometne reprezentacije", rekao je Daniel Wessfeld, Blankin novi menadžer, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što ste izgubili. Ne znam zašto ste tako loše igrali."

Blankinu operaciju ocijenio je dobrim potezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Operacija je bila nužna i uvjeren sam da će se vratiti na veliku scenu motiviranija nego inače. Uostalom, Kajsa Bergqvist se vratila nakon puno teže ozljede i osvojila svjetski naslov. Inače, Blanka mi se prva javila da bi htjela surađivati sa mnom, a što je bilo s njezinim prijašnjim menadžerom uopće me ne zanima. To je za mene povijest", rekao je Wessfeld, koji se sastao i sa Sandrom Perković.

"Dobro je da zbog ozljede leđa ne mora na operaciju. Zasad oporavak ide sjajno i ona će na Olimpijskim igrama sigurno do medalje", istaknuo je Daniel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lagano su počele i pripreme za zagrebački miting, koji će se održati 4. rujna na stadionu Mladosti.

"Lani smo doveli Bolta, a ove godine želimo dovesti Yohana Blakea, aktualnog svjetskog prvaka na 100 metara. Već sam razgovarao s njegovim menadžerom i datum održavanja zagrebačkog mitinga im odgovara. Nastup Bolta u Zagrebu odjeknuo je svijetom tako da je svojim nastupom otvorio vrata nekim drugim kvalitetnim atletičarima koji misle – ako je u Zagrebu mogao trčati Bolt, onda možemo i mi", rekao je Wessfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li doći Jelena Isinbajeva?

"Trebalo bi prvo napraviti novo zaletište za motku. Ovo postojeće dosta je staro i nije dobro", rekao je Wessfeld i najavio da će doći do promjena nekih disciplina na zagrebačkom mitingu. Nova disciplina mogla bi biti muška motka zbog sjajnog Ivana Horvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo