TAJNA SOBE ZA SASTANKE / Otkriveno kako je prošao Mamićev monolog s igračima

Image
Foto: PIXSELL

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić objasnio je novinarima što se događalo u maksimirskim prostorijama tijekom sastanaka njegovog brata Zdravka s igračima. Tvrdi da nikakve drame ili izderavanja nije bilo.

27.9.2012.
13:50
PIXSELL
VOYO logo

"Ne, nije bilo riječi o izderavanju na igrače ili nekakvoj drami u klupskim prostorijama. Zdravko jednostavno tako govori, on je glasan pa često ljudi to zamijene s deranjem", otkrio je Zoran Mamić novinarima koji su ga pitali što se jučer događalo u Maksimirskoj 128.

Navodno je Domagoj Vida tada odbio potpisati papir na koje je stajala kazna od 100.000 eura, no niti u tom činu nema dramatike. Zoki je vrlo jednostavno objasnio nogometašev potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domagoj nije htio potpisati taj papir dok se ne konzultira sa svojim menadžerom. Danas je menadžer stigao u klub i Vida je najnormalnije stavio svoj potipis na kaznu", dodao je sportski direktor Dinama.

Image
Foto: Pixsell

Pričalo se i o derbiju, odnosno mogućem ručku s upravom Hajduka. Tradicija će ovoga puta biti 'iznevjerena' jer su stigla teška vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da zajedničkog ručka neće biti. Teška su vremena za njih, ali i za nas. Uostalom, tamo se uprave često mijenjaju pa je jedna protiv druge, tako da ćemo ovoga puta to izbjeći", zaključio je Mamić mlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo