SRETAN 8. OŽUJKA / Žene samo za vas: Barakude se pokazale u atraktivnom izdanju i čestitale Dan žena

Image
Foto: screenshot HVS
Image
Foto: screenshot HVS

Hrvatski vaterpolisti igraju danas u 19 sati svoju prvu utakmicu, a protivnici će im biti vaterpolisti SAD-a. Dame koje se požure i potraže ulaznicu za spektakl na bazenu Mladosti imat će priliku uživo upoznati neke od naših vaterpolista, a najsretnije će dobiti i ružu

8.3.2023.
18:59
screenshot HVS
VOYO logo

Diljem Europe i svijeta danas se slavi Međunarodni dan žena, a u raznim gradovima diljem Hrvatske se može vidjeti iznadprosječan broj muškaraca s cvijećem u rukama.

Čestitkama i slavljenju društvenih, kulturnih i inih postignuća svih žena pridružili su se i hrvatski vaterpolisti i to na jedan dosta neobičan i atraktivan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude očekuje danas važan nastup u Svjetskom kupu no svejedno su našli vremena da damama zahvale na potpori.

Image

Vaterpolisti VK Medveščak povodom Movembera skinuli sve osim brkova

'Dan je to hrabrih žena'

'Svim ženama, vaterpolisticama, sportskim djelatnicama i sportašicama naše Barakude čestitaju Dan žena! Dan je to hrabrih žena koje svojim dostignućima i uspjesima ispisuju povijest, kako političkom, ekonomskom i društvenom jednakošću tako i sportskim uspjesima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnu čestitku šaljemo našim Barakudicama koje su na Europskom prvenstvu u Splitu osvojile 8. mjesto i ispisale povijest u hrvatskom ženskom vaterpolu! A zatim i onim mladim Barakudicama koje tek kreću pisati povijest. Bravo žene!', pisalo je u opisu videa koji je podijeljen povodom Dana žena na stranicama HVS-a.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski vaterpolisti igraju danas u 19 sati svoju prvu utakmicu, a protivnici će im biti vaterpolisti SAD-a. Dame koje se požure i potraže ulaznicu za spektakl na bazenu Mladosti imat će priliku uživo upoznati neke od naših vaterpolista, a najsretnije će dobiti i ružu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo