VRAĆAJU SE OKIĆENI MEDALJAMA: / Pet medalja hrvatskih predstavnika na SP-u novinara skijaša, Telegramova novinarka 6.

Image
Foto: CRO SCIJ

'Ovogodišnji nastup na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša jedan je od najuspješnijih u posljednje vrijeme'

1.4.2019.
10:42
CRO SCIJ
VOYO logo

Pet medalja osvojili su hrvatski novinari na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša koje je održano u francuskom skijaškom centru Val D'Arly.

Najsjajnije odličje, zlato u veleslalomskoj utrci u superseniorskoj konkurenciji osvojila je novinarka HRT-a Branka Malnar, dok je najtrofejnija – s dva srebra i broncom bila Barbara Štrbac s Nove TV. Štrbac je osvojila broncu u veleslalomskoj utrci juniorki, te srebro u nordijskoj utrci. Zato je drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila i u kombinaciji. Snimatelj RTL-a Petar Janjić doskijao je do trećeg mjesta u veleslalomskoj utrci za seniore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana osvojila 6. mjesto

Snimatelj Nove TV Milan Vuksan bio je peti u veleslalomu u seniorskoj konkurenciji, novinarka portala Telegram Ana Raić-Knežević osvojila je šesto mjesto u veleslalomskoj utrci seniorki, dok je slobodni novinar Dalibor Dobrić bio 13. u juniorskoj konkurenciji.

"Ovogodišnji nastup na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša jedan je od najuspješnijih u posljednje vrijeme po broju medalja što su ih osvojili hrvatski medijski djelatnici", rekla je Ana Raić-Knežević, potpredsjednica Skijaškog kluba međunarodnih novinara i članica Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz čestitke kolegama koji su osvojili iznimne skijaške rezultate Raić-Knežević zahvalila je i Generali osiguranju, Adriatic Croatia International Clubu (ACI), Carwiz-u, Podravki, Belju, PIK-u i Pivovari Medvedgrad na pomoći hrvatskim novinarima u nastupu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu novinara skijaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo