Voli Hrvatsku / VIDEO Slavni srpski borac pred meč karijere napravio lijepu promociju Zagrebu na ESPN-u

Image
Foto: profimedia.hr

Aleksandar Rakić nikad nije skrivao da voli posjetiti hrvatsku metropolu, a ovog puta je Zagrebu pružio i lijepu turističku promociju

15.5.2022.
15:12
profimedia.hr
VOYO logo

Aleksandar Rakić, najbolji srpski MMA borac poražen je u subotu u dugo očekivanom meču za naslov UFC-a u poluteškoj kategoriji protiv Poljaka Jana Blachowicza. U izjednačenom meču, Rakiću je u trećoj rundi popustilo koljeno i poljski borac je slavio u Las Vegasu te obranio pojas.

Nekoliko dana ranije na ESPN-u, velikoj američkoj sportskoj kabelskoj mreži izašla je najava ovog okršaja, a velik dio predstavljanja srpskog borca je sniman u Zagrebu gdje je odradio pripreme. Rakić je brusio formu u dvorani American Top Teama u našem glavnom gradu te su snimke nekih od najljepših dijelova hrvatske metropole obišle svijet. Dio snimke u Zagrebu počinje na 7.35.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakić često posjećuje Zagreb kako bi trenirao s Antom Delijom i Ivanom Erslanom, a veliki je prijatelj s najboljim hrvatskim borcem Robertom Soldićem. Slavni srpski MMA borac nikad nije skrivao da voli posjetiti hrvatsku metropolu, a ovog puta je Zagrebu pružio i lijepu turističku promociju. Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo