[VIDEO] NEPRAVDA I SRAMOTA NA KRAJU IGARA: / Slovenac prvi prošao ciljnom linijom, a slavio je domaći predstavnik

Image
Foto: Screenshot

Slovenac je u borbi za treće mjesto zadržao koncentraciju i bio za 1.49 sekundi brži od Francuza Dufoura i osvojio broncu

25.2.2018.
12:32
Screenshot
VOYO logo

U konkurenciji muškaraca zlato u paralelnom veleslalomu osvojio je Švicarac Nevin Galmarini (31) koji je u finalu za 43 stotinke bio brži od domaćeg favorita Leeja Sang-Hoa (22), ali svjetska javnost ostala je zaprepaštena zbog jedne polufinalne utrke.

Naime, Sang-Ho je u polufinalu bio bolji od Slovenca Žana Košira za samo jednu stotinku, ali čini se kako je, namjerno ili slučajno, napravljena velika nepravda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije i snimke fotofiniša jasno prikazuju kako je Košir prošao kroz cilje prije svog protivnika, ali službeni rezultat je pokazao da je domaći predstavnik prije prošao ciljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama odmah su se pojavile i sporne snimke prema kojima je jasno vidljivo kako je Koširova ruka prije prošla ciljem te kako mu je nanesena velika nepravda. Ipak, Slovenac je u borbi za treće mjesto zadržao koncentraciju i bio za 1.49 sekundi brži od Francuza Dufoura i osvojio broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo