VIDEO: / Jagr stavio sol na ranu bivšim navijačima

Philadelphia Flyersi su u četvrtak slavili u Pittsburghu kod velikih rivala Penguinsa sa 4:2, a po jedan pogodak za Philadelphiju postigli su Jaromir Jagr i Max Talbot.

30.12.2011.
12:37
VOYO logo

U pitanju su hojejaši koji su tijekom svojih karijera osvajali Stanley Cup s Pittsburghom. Češki 39-godišnji veteran Jagr osvojio je dva uzastopna naslova u NHL ligi s Pittsburghom još 1991. i 1992. godine, dok je 27-godišnji Kanađanin Max Talbot slavio Stanley Cup s Penguinsima 2009. godine.

I Jagr i Talbot su minulog ljeta pojačali Philadelphiju, navijačima Pittsburgha omraženi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pittsburgh je ovim porazom prekinuo seriju od četiri uzastopne pobjede. S posrtanjima nastavljaju Montreal Canadiensi. Na svom ledu svladala ih je Tampa Bay sa 4:3, iako su Canadiensi vodili s 3:1. Izgubili su šestu od zadnjih sedam utakmica. Seriju od osam uzastopnih poraza prekinula je momčad Minnesote, koja je kao domaćin svladala Edmonton sa 4:3. Prije osam spomenutih poraza u nizu, Minnesota je imala sedam uzastopnih pobjeda. Na ljestvici Zapadne konferencije zaostaje za samo dva boda za vodećim dvojcem, Chicagom i Vancouverom. Edmonton Oilersi su upisali šesti poraz u zadnjih sedam utakmica.

Carolina – Toronto 4-3 (produžetak) New York Islanders – Calgary 3-1 Pitsburgh – Philadelphia 2-4 Tampa Bay – Montreal 4-3 Minnesota – Edmonton 4-3 Winnipeg – Los Angeles 1-0 (produžetak) Dallas – Columbus 1-4 Colorado – Phoenix 3-2 Anaheim – Vancouver 2-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo