[VIDEO] EVO NEŠTO ŠTO NAŠA PREDSJEDNICA JOŠ NIJE PROBALA: / Ako još niste, trebate vidjeti kako Putin igra hokej

Image
Foto: Profimedia

U utakmici odigranoj na Božić, Putin je slavio sa svojom ekipom 8-5

26.12.2019.
16:18
Profimedia
VOYO logo

Kao i svake godine, još od 2012. godine, ruski predsjednik Vladimir Putin sudjeluje revijalnoj hokejaškoj legendi i reprezentacije Noćne lige. Putin je, inače, veliki obožavatelj hokeja, ali ne samo u navijačkom smislu, on, naime, vrlo dobro igra ovu opasnu igru na ledu.

U utakmici odigranoj na Božić Putin je slavio sa svojom ekipom 8-5 i zabio je više od polovice goloba, a igrao je u društvu brojnih glazbenih zvijezda, ministara i poduzetnik, kao i ex-hokejaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsni golgeter

Podsjetimo samo, Putin čak drži i rekord ove sportske manifestacije. U prošlom je izdanju njegova ekipa slavila s 14:10, a Putin je zabio čak deset golova. To je, dakako, taj rekord i nitko ga dosad na svim dosadašnjim utakmicama Legendi i Noćne lige nije skinio. Na tim su turnirima igrali brojni slavni igrači, čak i osvajači olimpijskih medalja, ali nitko do sada nije rušio Putinov rekord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, postoji i razlog zbog kojeg je Putin iznenada ušao u golgetersku formu. Na toj su utakmici baš svi na klizalištu pazili da se predsjedniku ništa ne dogodi, odnosno nitko mu se nije usudio suprotstaviti, a da stvar bude bolja svi su mu dodavali pak

Vratar protivničke ekipe Aleksandar Meljnikov nakon utakmice se pohvalio time da mu je zabio predsjednik Putin. "Vidio sam pak. Sjeo sam na njega i nije mi jasno kako se izmigoljio i završio u mreži, ali to je sport. Događaju se takve stvari", rekao je vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo