Veliko pojacanje: Osvajac Stanley kupa stigao u Medvescak

Nakon nekoliko starih igraca koji su odlucili i dalje ostati u Medvescaku, u Brlog stize prvo novo ime – Andrew Hutchinson.

2.5.2014.
10:24
VOYO logo

Nakon nekoliko starih igraca koji su odlucili i dalje ostati u Medvescaku, u Brlog stize prvo novo ime – Andrew Hutchinson. Amerikanac, cije je ime ugravirano na pehar Stanley kupa, pojacat ce obranu Medvjeda.

''Sretan sam sto smo uspjeli dogovoriti uvjete s Andrewom Hutchinsonom. On je vrlo kvalitetan branic koji bi nasoj momcadi trebao donijeti stabilnost i iskustvo. Igrao je u KHL-u i prosle sezone je bio na meti KHL klubova. Vjerujem da je uspjeh koji smo ostvarili protekle sezone i to sto je cuo dobre stvari o nasoj momcadi, klubu i Zagrebu olaksalo njegovu odluku da nam se pridruzi za iducu sezonu. Hutchinson je jedan od top cetiri branica i vjerujem kako ce napraviti vidljivu razliku u nasoj igri'', rekao je sportski direktor Medvescaka Aaron Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrew Hutchinson (34) u dugogodisnjoj karijeri odigrao je 140 NHL i 479 AHL utakmica. U dresu Caroline je osvojio je Stanley kup, a nosio je i dres Pittsburgha, Dallasa, Tampe i Nashvillea. Posljednje tri sezone igrao je u Europi. Dve godine u KHL-u za Barys iz Astane, dok je lani nosio dres svicarskog Zuga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo