1. Zagreb Open / Velika promjena dogodila se u konjičkom sportu i ZG konjičkom savezu: Započinje novo natjecanje, ovo morate vidjeti; Konačno je sve krenulo u pozitivnom smjeru

Image
Foto: Zagreb Open

Počinje premijerno izdanje Zagreb Opena

7.10.2022.
11:25
Zagreb Open
VOYO logo

Na Hipodromu u Zagrebu započinje jedno sasvim posebno natjecanje u preponskom natjecanju, 1. Zagreb Open na kojem je nagradni fond 20 000 kuna, a koji će trajati ovog vikenda. Zanimljivo, ali na ovom natjecanju sve dobne kategorije mogu se natjecati po licencama, svi, od početnika do seniora mogu osvajati bodove i to je posebnost ovog novog natjecanja u konjičkom sportu.

Velika promjena

Ovo je sad i velika promjena u odnosu na ranije napokon Hipodrom i konjički sport idu u pozitivnom smjeru. To je, inače, inicijativa novog cjelokupnog vodstva ZG konjičkog saveza. Humanitarno će, isto tako, donirati i djelovati humanitarno a ne samo jednostrano, po nekoj funkciji i sportskoj osnovi. Zagrebački konjički savez sad će konačno i dati onima koji su zaslužuju i jako se ponose time, ovakvom jednom zaokretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Inače, u sklopu programa ključna smjernica Saveza osim podrške vrhunskom sportu je humanitarni rad i djelovanje prema humanitarnim organizacijama na mikro razini koji svakodnevno trebaju pomoć u svom egzistiranju.

Bolje pozicioniranje u humanitarno-sportskom smislu

Zagrebački konjički savez se u ovom projektu se želi pozicionirati kao krovna institucija koja će pomagati preko svojih donatora konjičkim utrkama s humanitarnim programima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prvih projekata u sklopu organizacije Zagreb Open naš će Savez donirati humanitarnoj organizaciji Krila koja se bavi radom s posebnim potrebama i azilu za životinje AAZero", poručili su iz Zagreb Opena i mole:

"Slobodni smo upravo zbog toga zatražiti pomoć u vidu sufinanciranja našeg Saveza kako bi smo što kvalitetnije organizirali 1. Zagreb Open i samim time svim sudionicima osigurali i omogućili adekvatne uvjete."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo