Vaterpolistima Zvezde od Beograda 10 miliona dinara

Gradonačelnik Dragan Đilas nagradio je šampione Evrope

4.6.2013.
15:54
VOYO logo

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas primio je šampione Evrope, vaterpoliste Crvene zvezde, i zahvalio im što su doneli veliku radost stanovnicima glavnog grada i cele Srbije, saopštivši im da je grad doneo odluku da ih nagradi sa deset miliona dinara.

- Najiskrenije vam čestitam na velikom uspehu koji ste ostvarili u uslovima koji su daleko od idealnih, da ne kažem ispod granica zadovoljavajućih. Postali ste prvaci Srbije, potom i šampioni Evrope i ne verujem da ste još uvek svesni koliki ste uspeh postigli, ali verujem da vremenom hoćete - rekao je Đilas na prijemu u Skupštini grada, i dodao kako je razgovarao sa Dušanom Kecmanom, bivšim košarkašem Partizana koji mu je priznao da mu i dalje na ulici čestitaju za onu čuvenu trojku koju je postigao protiv Cibone u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapiten crveno-belih Andrija Prlainović naglasio je da mu je posebno drago što je trofej osvojen u Beogradu. - Svi gosti iz inostranstva koji su bili na fajnal foru otišli su sa rečima hvale i to je takođe, naša velika pobeda. Želja nam je da svi ostanemo na okupu i sledeće sezone, nikome se posle ovako velikog uspeha ne ide iz tima i nadam se da ćete nam pomoći da naredne godine odbranimo titule i da radimo na prosperitetu srpskog vaterpola - poručio je on, prenosi Tanjug. Prijemu u Skupštini grada prisustvovao je i gradski sekretar za sport Aca Kovačević, kao i svi igrači Crvene zvezde na čelu sa predsednikom kluba Viktorom Jelenićem i predsednikom Upravnog odbora Oliverom Dulićem. Izostao je jedino trener Dejan Savić zbog obaveza prema A reprezentacije Srbije. Vaterpolisti Crvene zvezde osvojli su u subotu titulu šampiona Evrope, prvi put put u istoriji, pobedivši Jug sa 8:7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo