Vaterpolista Juga: Srbi su pokazali da su divljaci

Miho Bošković nije baš najbolje prihvatio poraz od Zvezde u finalu Lige šampiona

5.6.2013.
12:41
VOYO logo

Prvotimac dubrovačkog Juga i član reprezentacije Hrvatske Miho Bošković izjavio je da su on i saigrači doživeli brojne neprijatnosti tokom meča finala Lige šampiona sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

- Podsetilo me sve na finale Lige šampiona 2006. godine u Dubrovniku kada smo igrali protiv favoriziranog Pro Reka, ali publika nas je nosila do pobede. U Beogradu je bilo teško igrati zbog mnogih stvari, ali ključno je da smo propustili priliku. Bilo je i neprijatnosti, pa, gađali su nas komadićima neke drvene letve, ali nije to puno uticalo. Pokazali su da su divljaci, to je njihov problem - rekao je Bošković za Večernji list. Pomalo kontradiktorno, Bošković je potom pohvalio ambijent i odličnu partiju golmana crveno-belih Denisa Šefika, i dodao sa su vaterpolisti Juga sami krivi za poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Teško je naći bilo kakav izgovor. Zvezda je imala fantastičan ambijent, igrala je veoma dobro, a mi smo propustili prilike. Golman Šefik razigrao se zahvaljujući našim ne baš izrađenim udarcima - zaključio je Bošković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo