U svih osam susreta NHL-a slavili domaćini

U svih osam utakmica NHL lige odigranih u četvrtak navečer pobjede su odnijeli domaćini. Edmonton je u svome Rexall Placeu nadigrao drugoplasiranu momčad Zapadne konferencije Minnesotu sa 4:1.

23.12.2011.
11:24
VOYO logo

Dva je pogotka zabio Jordan Eberle, a po jedan su dodali Ryan Smyth i Lennart Petrell za tek treću pobjedu Oilersa u posljednjih 12 utakmica. Dany Heatley je bio jedini strijelac za Minnesotu kojoj je to bio šesti poraz u nizu. Prije toga su hokejaši iz St. Paula bili u seriji od sedam pobjeda. Rangersi su u gradskom derbiju New Yorka svladali Islanderse sa 4:2, a za pobjedničku momčad je zabio i Marian Gaborik koji sada na kontu ima 20 golova ove sezone i dijeli prvo mjesto na ligaškoj ljestvici strijelaca. Ottawa je sa 4:3 nakon produžetka bila bolja od Floride. Pobjednički je pogodak nakon dvije minute dodatnog vremena postigao Bobby Butler, a među strijelcima je za Senatorse bio i Daniel Alfredsson kojem je to bio 399. gol u NHL karijeri. Toronto je prekinuo niz od tri poraza. U svome je Air Canada Centreu pobijedio Buffalo s 3:2, a odlučujući je pogodak djelo Nazema Kadrija koji je tek u srijedu povučen iz Torontove podružnice u AHL ligi. U kanadskom okršaju Winnipeg je s lakoćom pobijedio Montreal (4:0) uz dva pogotka i asistenciju Blakea Wheelera. Jetsima je to bila sedma pobjeda u zadnjih deset utakmica, a Canadiensima peti poraz zaredom.

Los Angeles - Anaheim 3:2, kazneni udarci New York Rangers - New York Islanders 4:2 Toronto - Buffalo 3:2 Ottawa - Florida 4:3, produžetak Nashville - Columbus 6:5 Winnipeg - Montreal 4:0 Calgary - Detroit 3:2 Edmonton - Minnesota 4:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike