U subotu u Zagreb stiže izuzetno vrijedan teret!

Nakon gotovo 20 godina legende zagrebačkog, ali i ruskog hokejskog svijeta ponovo su u Zagrebu. U subotu 17.

15.12.2011.
17:45
VOYO logo

Anisin je član ruske i sovjetske Kuće slavnih, te član šampionske momčadi KHL Medveščak Zagreb s kojom je osvojio Prvenstvo Jugoslavije u sezoni 1988./1889.

U svom portfelju ima čak tri naslova svjetskog prvaka (SSSR) te osam naslova europskog klupskog prvaka. Kao član ruske Kuće slavnih nositelj je i ordena 'Zaslužni majstor sporta', a i vlasnik osam titula prvaka Sovjetskog Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anisin je u Medveščak Zagreb stigao iz Moskovskog Spartaka, a u Zagrebu se zadržao 31 utakmicu i na kraju se okrunio naslovom prvaka Jugoslavije.

U Zagreb Anisin stiže u petak poslijepodne zajedno sa najjačom, ali i najvrijednijom hokejskom momčadi koja je ikad igrala u Hrvatskoj, momčadi UHC Dinamo Moskva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijednost momčadi koja stiže na subotnju rođendansku utakmicu sa zagrebačkim Medveščakom procjenjuje se na nekoliko desetina milijuna dolara, a na njezinom rosteru momčadi nalaze se hokejske zvijezde Kozlov, Kudašov, Komarov, Konkov, Marek, Remenko i brojni drugi. Trenutačno su među prvih pet momčadi ruske KHL lige!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo