Play ponuda

TRAGIČAN DAN ZA SVIJET SPORTA / U stravičnoj nesreći poginuo slavni hokejaš i zvijezda NHL-a. Stradao je na jednoj zabavi u Detroitu

Image

Prema prvim informacijama, mladi vratar je zadobio ozljedu glave

5.7.2021.
22:50
Play ponuda

Vratar NHL momčadi Colubus Blue Jackests Latvijac Matiss Kivlenieks (24) izgubio je život u tragičnoj nesreći, objavio je klub na svojim stranicama.

Prema prvim informacijama, mladi vratar je zadobio ozljedu glave pri padu na jednoj zabavi u predgrađu Detroita. Kivlenieks se navodno poskliznuo, pao i udario glavom u beton. Odmah je pozvano medicinsko osoblje, ali nisu ga uspjeli spasiti.

shimmer fallback
shimmer fallback

Bio je heroj

"Šokirani smo i tužni gubitkom Matissa Kivlenieksa. Kivi je bio izvanredan mladić, uvijek je sve prihvaćao sa smiješkom i u četiri godine ostavio je neizbrisiv trag u našoj organizaciji," kazao je predsjednik hokejaških operacija Blue Jacketsa John Davidson izrazivši izraze sućuti njegovoj obitelji i prijateljima.

Kivlenieks je svibnju 2017. potpisao ugovor s Columbusom, no u NHL-u je odigrao samo osam utakmica.

Na nedavnom SP-u u Rigi branio je za Latviju u četiri utakmice, a u prvom dvoboju s Kanadom zaustavio je svih 38 udaraca za povijesnu prvu pobjedu (2-0) protiv Kanade na velikim natjecanjima.

Play ponuda
Play ponuda