U STILU KOSTELIĆA: / Mlada Amerikanka rasturila konkurenciju kao nekoć Janica!

Image

Američka skijašica Mikaela Shiffrin uvjerljivo je slavila u slalomu Svjetskog kupa u Aspenu.

28.11.2015.
22:50
VOYO logo

Ona je pomela konkurenciju, najbliža 20-godišnjoj Amerikanka bila je Slovakinja Veronika Zuzulova koja je kasnila ogromne 3 sekunde i 7 stotinki. U nekim drugim utrkama, s tim bi se zaostatkom jedva ulazilo u drugu vožnju. Treće mjesto pripalo je Šveđanki Fridi Hansdotter (+3.26). Tako je nekoć do pobjeda u Svjetskom kupu dolazila i naša Janica Kostelić. U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Shiffrin sa 180 bodova, a druga je Talijanka Federica Brignone sa 160, dok Švicarka Lara Gut ima 150 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skijaši su također na turneji po Sjevernoj Americi, ali su prvo u Kanadi. U prvoj utrci spusta, slavio je Norvežanin Aksel Lund Svindal sa samo jednom stotinkom prednosti ispred Talijana Petera Filla, dok je treće mjesto pripalo Amerikancu Travisu Ganongu (+0.36). Jedini hrvatski predstavnik Natko Zrnčić Dim zauzeo 46. mjesto (+2.96) te je ostao bez bodova.

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi Svindal sa 107 bodova, slijedi Amerikanac Ted Ligety sa 100, dok Peter Fill i Francuz Thomas Fanara imaju po 80 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo