TURNEJA BEZ POBJEDE: / Medvjedi imali sve u svojim rukama i opet izgubili

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka poraženi su u utakmici KHL lige nakon izvođenja penala na gostovanju kod Vitjaza u Podolsku s 3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0, 0:1).

10.9.2015.
22:03
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Nakon poraza kod Slovana i Dinama Moskve, Medveščak je na kraju gostujuće mini-turneje ipak uspio uzeti bod, ali je protiv Vitjaza lako mogao i do pobjede. Zagrepčani su vodili s 1:0 i 3:2, imali su i igrača više u produžetku, no pobjeda je lutrijom penala ipak pripala domaćinu.

U ponedjeljak protiv Slovana

U regularnom dijelu strijelci su za hrvatsku momčad bili Andreas Jamtin (5:23), Tomaš Mertl (39:43) i Gilbert Brule (40:36), dok su za Vitjaz pogađali Maksim Afinogenov (31:04), Vjačeslav Soloduhin (33:33) i Teemu Eronen (42:38). U raspucavanju je za Medvjede zabio samo Brule, a promašili Saarinen i Smolenak, dok su kod Rusa precizni Soloduhin i Viglazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je sada sedmi u Zapadnoj konferenciji s 12 bodova, koliko imaju i Vitjaz, Dinamo Moskva i Lokomotiv, a na Zapadu vodi CSKA sa 17 bodova. Jedini hrvatski klub u KHL-u se nakon tri gostovanja vraća u Zagreb, gdje u ponedjeljak dočekuje Slovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo