20 IGRAČA / Tucak objavio širi popis za Euro: Tu je i povratnik kojeg nije bilo dvije godine

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Planirano je da se hrvatska reprezentacija priprema u Zagrebu, od 9. do 23. prosinca, s tim da bi posljednjih pet dana priprema, od 17. do 23. prosinca, doputovala i reprezentacija SAD s kojom će onda Barakude sparirati, odnosno održati nekoliko zajedničkih treninga

29.11.2023.
11:29
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak objavio je u srijedu širi popis od 20 igrača koji će kandidirati za nastup na Europskom prvenstvu u Dubrovniku i Zagrebu (4. – 16. siječnja 2024.).

Image
SJAJNE VIJESTI /

Službeno potvrđeno: Barakude brane europsko zlato u Zagrebu i Dubrovniku!

Image
SJAJNE VIJESTI /

Službeno potvrđeno: Barakude brane europsko zlato u Zagrebu i Dubrovniku!

Na popisu se nakon nešto više od dvije godine odnosno prvi put nakon Olimpijskih igara u Tokiju nalazi i centar Luka Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Planirano je da se hrvatska reprezentacija priprema u Zagrebu, od 9. do 23. prosinca, s tim da bi posljednjih pet dana priprema, od 17. do 23. prosinca, doputovala i reprezentacija SAD s kojom će onda Barakude sparirati, odnosno održati nekoliko zajedničkih treninga.

Popis:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Marko Bijač (Olympiacos), Toni Popadić (Jug Adriatic osiguranje), Mate Anić (Jadran)

CENTRI: Josip Vrlić (Jadran), Ivan Krapić (Noisy-le-Sec), Luka Lončar (Olympiacos), Antonio Dužević (Jadran)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRANIČI: Rino Burić (Jug Adriatic osiguranje), Matias Biljaka (Jadran), Marko Žuvela (Jug Adriatic osiguranje), Marino Čagalj (Jadran), Andrija Bašić (Waspo 98 Hannover)

NAPADAČI: Konstantin Harkov (Jadran), Filip Kržić (Jug Adriatic osiguranje), Franko Lazić (Jug Adriatic osiguranje), Zvonimir Butić (Jadran), Ante Vukičević (Marseille), Luka Bukić (Jadran), Jerko Marinić Kragić (Jadran), Loren Fatović (Jadran)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo