VIDEO: / 'Ovo je lakrdija! Bolje da ni ne dolazi!'

17.5.2012.
11:17
VOYO logo

Na tri je pitanja pobjednik Stanleyjeva pokala iz 2004. godine s Tampa Bay Lightningom odgovorio sa "ne", na dva sa "zadržat ću to u svlačionici", a na jedino koje mu se, valjda, svidjelo, s "moramo nastojati biti bolji u svakoj novoj utakmici". Sjevernoamerički mediji već analiziraju ponašanje trenera Rangersa na konferencijama za novinare. Tortorella očito ne voli isti obrazac predvidljivih pitanja nakon svake utakmice, pa stoga nastoji izgubiti što manje vremena. Zamjera li nešto novinarima i radi li se zapravo o nekoj vrsti protesta, još nije poznato.

Ne sviđa se to, međutim, ljudima iz Odjela za odnose s javnošću NHL organizacije, koji osobito brinu o imidžu NHL-a u medijima. Jedan od čelnika NHL Networka Craig Button ovako je komentirao Tortorellino ponašanje: "To je lakrdija. Tortorella iz konferencija za medije radi vic. Bolje da niti ne dolazi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hokejaši New Jersey Devilsa pobijedili su u drugoj utakmici finalne serije doigravanja Istočne konferencije NHL lige, igranoj opet u Madison Square Gardenu, domaće New York Rangerse 3:2.

Izjednačili su time seriju na 1-1, prije no što će dvije utakmice igrati kao domaćini u Newarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo