Trener Medveščaka puko nakon novog udarca!

Hokejaši Medveščaka su u drugoj utakmici polufinala doigravanja EBEL lige na gostovanju u Klagenfurtu izgubili sa 4:1 pa Austrijanci sada vode s 2-0 u seriji.

8.3.2012.
21:41
VOYO logo

Od momčadi od koje u godinu dana nisu poraženi niti jednom na ledu (jedna pobjeda KAC-a za zelenim stolom, op.a.) Medvjedi su sada izgubili dva puta u tri dana.

Zbog masovne tučnjave u prvoj utakmici polufinala doigravanja Frank Banham dobio je sedam utakmica kazne, a Joel Prpić četiri plus dvije uvjetno tako da nisu mogli pomoći suigračima na gostovanju u Austriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je na utakmici imao 11 isključenja, a KAC samo tri. U tih 11 isključenja domaćin je zabio tri gola. Nakon prve trećine KAC je vodio 1:0 golom Thomasa Kocha iz 15. minute. U tom su periodu igre Medvjedi imali osam minuta isključenja, a domaćini četiri. U drugoj dionici nastavila su se isključenja nervozne zagrebačke momčadi, a domaćini su nastavili zabijati.

Medveščak je skupio novih 14 minuta isključenja, a brojčanu nadmoć kaznili su domaćini dvama golovima, onim Michaela Siklenke i Davida Schullera. Prvi gol za Medveščak u polufinalnoj seriji zabio je Vjačeslav Truhno u 45. minuti dvoboja i vratio kakvu-takvu nadu, no čudo se nije dogodilo i John Lammers je u 59. minuti potvrdio pobjedu KAC-a i vodstvo u seriji 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu se načuditi koliko smo imali isključenja. To je previše i tako se ne može igrati. Stalno smo se morali braniti. Iako je primio četiri pogotka, Kristan je bio naš najbolji igrač. KAC vodi 2-0 u seriji, ali to je daleko od toga da je sve gotovo", kazao je trener Medveščaka Marty Raymond.

Treća utakmica serije na rasporedu je u nedjelju u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAC Klagenfurt - Medveščak 4:1 (KAC vodi u seriji 2-0) Linz - Olimpija 4:3 (produžetak) (Linz vodi u seriji 2-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo